by

Vi har brug for et godt system

Vi har renoveret vores gamle spejderhytte, og vi ville gerne have en masse kort, som vi bruger i undervisningen. Så det er bare med at få plads til dem. Vi har forsøgt at bryde vores hjerner med, hvad der ville være den perfekte løsning til de mange kort, vi bruger, for vi har ikke råd til de digitale. Så vi var lidt i vildrede, indtil vi kom i tanke om de kort, som vi havde i skolen, dengang vi selv gik der – dem, som hang på et roll up-system i loftet, og som kunne trækkes ned efter behov.

Så skulle de bare findes

Så var næste problem bare, at vi skulle finde et sted, hvor de stadig havde dem til salg. Til vores store held så var der en, som var i trup 4, der var pedel, og han vidste lige, hvor skolen havde handlet deres for nogle år tilbage. Han sendte os en e-mailadresse, og så skyndte vi os at kigge ind. De havde lige det, som vi skulle bruge, så nu skulle vi bare se, om det også kunne passes ind i vores sparsomme budget.

Vi var så heldige, for de kunne sagtens møde de sparsomme midler, vi havde. Vi placerede en ordre, og så ventede vi i spænding. Det var dog ikke længe, vi skulle vente, for kun nogle få arbejdsdage senere kom de og afleverede vores kort. Meget imponerende og virkelig god kundeservice. Noget, som ingen er vant til i dag.

Kvaliteten på kortene var langt bedre, end vi havde forventet til den pris, og vi er meget glade for, at vi valgte rigtigt, da vi skulle have de nye kort. Meget flot at de leverer så hurtigt, og at kvaliteten er helt i top til en pris, som er langt mindre end det, som vi havde troet, et kort ville koste.