by

Christian IV og hans låse

Jeg siger ikke, at de låse, der var i vores nye hus, var så gamle, at de var der på Christian IVs tid, men det var tæt på. Faktisk lidt charmerende, og det passede godt til det gamle skæve bindingsværkshus, men det ville nu være lidt for let at komme ind for tyvene, hvis vi lod de låse sidde i.

Så vi skulle have skiftet alle låsene i huset, men heldigvis så vidste vi lige, hvor vi skulle finde det hele, for vi havde skiftet låsene i vores gamle hus for et par år siden.

Det bedste sted til låse

Dengang havde vi ledt i et godt stykke tid, men til slut fandt vi et sted, hvor vi kunne få vores nye låse til en god pris. Det er det samme firma, som vi kontaktede denne gang, nemlig den bedste låsesmed odense, og ganske som vi fik den gang, så var der også nu en helt fantastisk service og en helt igennem professionel rådgivning, så vi var sikre på, vi fik alt det, som vi skal bruge til at sikre huset på alle områder.

Hellere den højeste sikkerhed end hyggelige låse, der passer til dørene. Desuden er en moderne lås ikke det, der på nogen måde ødelægger charmen ved dette hus.

Den bedste standard

Det, der virkelig betyder noget, vores hjem og vores privatliv, det er sikret. Det er det, der betyder noget for mig. Det er det, jeg kan gøre for at sikre min familie. eg er helt tryg, når jeg ikke er hjemme, og når ingen af os er hjemme, og det er lige det, denne låsesmed kan levere til UG med slange og lidt til. Så der er ikke den ros, de ikke fortjener, for at komme og sikre, at alle låse og døre bare fungerer helt perfekt og med den nyeste teknologi.