by

Udforsk nye omgivelser i din ferie

For de fleste danskere giver ferien anledning til at opsøge nye oplevelser, der adskiller sig fra den almindelige, trivelle hverdag. Mange vælger derfor at holde sin ferie i andre omgivelser end hjemmet – for at slappe af, blive inspireret og nyde andre muligheder end hvad, der er rammer til i den private bolig. 

Drømmer du også om at komme væk fra dagligdagens trommerum og i stedet udfolde dig på anderledes vis end derhjemme så læs med her. Denne artikel byder nemlig på tre forslag til alternative ferieboligmuligheder, der adskiller sig fra familiens, vennernes eller parrets normale hverdagsmiljø. 

Lejlighed

Har du lyst til at opleve ny kultur, historie og arkitektur i din ferie, er en ferielejlighed i en europæisk storby måske ferievalget for dig. Der er en række onlineportaler, der giver privatpersoner mulighed for at leje lejligheder i Europas mest levende byer. 

Feriebolig 

Elsker du lyden af bølgernes skvulpen, den salte duft og den bløde fornemmelse af varmt sand mellem tæerne, så er en feriebolig måske det rette ferievalg for dig. Er du ligeledes glad for at bevare den familiære nærhed på ferien, er leje af en feriebolig en foretrækkelig beslutning fremfor andre sydeuropæiske feriemuligheder såsom hotelferie.

Ved at leje en feriebolig har du mulighed for at tage noget af familiens personlighed med på eventyr. Lejer du en bolig under den sydlige sommersol – i områder såsom Toscana eller Normandiet, får du mulighed for at slappe af i spændende, nye omgivelser, samtidig med at bringer privatlivets hyggelige atmosfære med dig ind i ferieboligen. 

Ødegård

Trænger du til fuldstændig afslapning og afstand fra hverdagen, er en ødegård måske feriemuligheden for dig. Som det er beskrevet ved navnet er en ødegard en feriebolig placeret langt fra civilsation – og i stedet beliggende dybt i den idylliske, rolige natur i Sverige. Tager du på ødegård vælger du at trække stikke helt.

Glem alt om hverdagens stres, krav og forventninger ved at overgive dig til det svenske eventyr med søer, skove og små, hyggelige træhuse.