by

Kompensation, når flyet er forsinket

Det viser sig, at der faktisk er faste regler for den slags. Det er nemlig muligt, at du kan få en kompensation, hvis dit fly er forsinket. Og det stopper ikke der, for det er også en mulighed, du har, hvis dit fly bliver aflyst, eller i de tilfælde, hvor det er overbooket. Et område, jeg selv blev klogere på, da mit fly var forsinket.

At gøre det selv eller få hjælp

Begge dele er en mulighed i denne situation, men at skulle have besværet, når du rigtig billigt kan få de professionelle til at redde din kompensation, det orkede jeg ikke. Der er faktisk flere firmaer, der kan hjælpe dig med det her område, det er nemt at søge om det, og de virker alle sammen meget effektive. Så hvad fik mig til at vælge et frem for alle de andre?

Det var der flere årsager til. Den første var tanken om kompensationen. Ved at vælge dem, der havde det laveste salær, kunne jeg sikre mere til mig selv. Noget, som jeg bestemt følte mig berettiget til. Det var jo mit fly, der var forsinket.

Desuden havde de rigtig gode anmeldelser på Trustpilot fra alle de glade kunder, og det er noget, der virker på mig. Jeg vil gerne bruge dem, der har et godt ry, for så ved man, at man får det bedste, der findes på markedet.

Et godt valg

Derfor valgte jeg skyhelp.dk. Et rigtig godt valg, for det hele foregik præcis, som de beskrev det på deres hjemmeside. Det kunne ikke være lettere at være mig. Jeg fik min kompensation, og jeg fik hurtige svar. Det er sådan, god kundeservice skal være, og jeg var rigtig glad for deres hjælp.

Skulle jeg blive udsat for endnu en flyforsinkelse, så vil jeg helt sikkert bruge dette firma igen, for det var en succes.