by

Der skulle hjælp til

Jeg havde aldrig tænkt over mig selv som misbruger, jeg havde et godt arbejde, og det var jo ikke fordi, jeg skulle bruge alkoholen for at stå op om morgenen, og jeg kunne sagtens fungere uden at få alkohol. Men det var som om dagen bare gik bedre, og et par glas vin er jo aldrig noget, som har skadet. Det er jo så sundt, hører vi hele tiden, og en øl til frokost, når jeg var hjemme eller et par øl med drengene efter bold, måske en sjus i ny og næ, men nu, hvor det er langt bag mig, kan jeg godt se, at jeg har drukket alt for meget i mange år, faktisk mere en de 5 genstande om dagen, næsten nok til at være påvirket hele tiden.

At finde vejen videre

Jeg ville ikke snakke med min læge, for det var en ven til min kone, så jeg skulle finde nogle andre, som kunne hjælpe mig, og det må jeg sige at jeg gjorde. Jeg kiggede lidt på nettet og fandt nogle i lokalområdet, og så var det med at tjekke deres referencer, inden jeg ringede rundt.

Efter jeg snakkede med 5 forskellige, var jeg ikke i tvivl. Dem som jeg endte med at vælge, nemlig https://joannaizabelle.dk/, stod helt klart som dem, der virkede mest troværdige, og som virkede som om, de også var indstillet på at hjælpe med det, som lå til grund for mit store forbrug.

Professionelle og søde

De var hele vejen igennem professionelle, støttende og oprigtigt interesserede i at hjælpe mig. Hele processen var behagelig, og det kom ikke til at koste specielt meget i forhold til, hvad jeg havde troet, så det var endnu et plus.

Så hvis du som jeg har fået en dårlig vane, som kan koste familie eller andet, så ved jeg godt, hvor jeg vil sende dig hen, og tro mig, der er god hjælp, som varer ved.