by

En træhytte midt i byen

Jeg har altid været helt vild med de store og rå træhytter, du finder langt oppe nordpå i Skandinavien, eller ude i den vilde natur i Canada eller USA. Der er noget fantastisk charmerende over dem, og min store drøm er at kunne bo i sådan en. Måske en dag, men der er ikke mange af dem her i Danmark, så derfor må jeg skabe edn stemning i mit hjem på en anden måde.

Skab drømmen med tapet

Desuden bor jeg i en lejlighed, så det sætter også nogle begrænsninger på, hvordan jeg kan indrette det hele, og hvor der ikke er mulighed for at bygge ud, så skal der tænkes i helt andre baner. Jeg synes, det bliver for voldsomt at beklæde alle væggene med træ indvendigt, det vil også tage noget af pladsen, og det er jeg ikke interesseret i.

Men jeg har fundet den mest geniale løsning. Fototapet. Det er tapet, der er så realistisk, at bjerghytten nu kommer til mig i form af pynt på væggene. Det er træ med liv og knaster, og det giver helt det look, jeg gerne vil have. Nu kan jeg bringe min drø ind i mine stuer og soveværelset med, for det skal være gennemført og gennemgående, hvis det står til mig.

Perfekt stil

Hvis du er nysgerrig på det tapet, jeg har valgt, så kan du se der på https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx. Der er ikke kun tapet, der ligner træ til forveksling, der er alle typer af tapet til alle typer af hjem.

For mig er det tanken om at skabe noget unikt, der gør, at det er tapet, der er løsningen. Der er så mange muligheder med tapet, at det reelt kun er fantasien der sætter grænser. Og mister jeg en dag drømmen om træhytten, så er der rigtig mange andre slags tapet, jeg kan vælge mellem som erstatning.