by

Det helt klassiske på fingeren

Jeg havde fået til opgave at finde en studentergave til min datter. Normalt er jeg den kedelige far, der giver pengegaver, men jeg kan forstå, at når der er tale om store og skelsættende begivenheder, så er penge ikke det rigtige, når det er en gave fra far. Men jeg er hverken kreativ eller god til at finde på, og jeg hader i øvrig også at ose i forretninger. Jeg følte, jeg var på mere end dybt vand, men en kollega kom som en ven i nøden og reddede både mig og min ære.

Kvinder skal have smykker

Min kollega var ikke i tvivl, min datter skulle have et smykke. Gerne en ring, for det ville være noget, hun kunne bruge resten af livet og samtidig vide, at hun havde fået den f mig. Jeg var helt med på ideen, men var igen tilbage til at det var ret svært. Der er ret mange fingerringe derude, og det skulle helst være noget, der ikke var gammeldags, men heller ikke så moderne, at hun ikke ville fortsætte med at bruge den.

Min kollega kunne godt se mine kvaler, og jeg tror hun grinte lige så meget af mig som med mig. Hun sagde, jeg bare skulle søge på nettet efter lund copenhagen, så ville min lykke være gjort.

Margueritterne

Jeg har nok lignet et spørgsmålstegn, så hun sagde, at det er dem der laver margueritsmykkerne. Så var jeg med igen, og det var jo det, hun skulle have. Et klassisk smykke som en moderne ring, og til gode priser på nettet.

Efter få dage ankom den, og nu ligger den trygt hjemme hos mig sammen med et kort, og jeg mere end glæder mig til at give hende den og vise, at far faktisk godt kan, selvom det nok krævede lidt hjælp at nå dertil.