by

Beviset på at overvågning virker

Vi havde haft et forsøg på indbrud. Det var en rigtig grim oplevelse, men heldigt for os, så havde de opgivet ævred til trods for en meget smadret terrassedør. Men jeg var helt sikker på, at de ville komme igen, for der måtte jo være noget at komme efter hos os. Også selvom vi hurtigt fik skiftet døren og sikret den yderligere.

Jeg ville kunne holde øje hele tiden

Der skulle noget til, der gav os fornemmelsen af at være hjemme hele tiden, og derfor var kameraer den bedste løsning. så ville vi kunne kigge ind og se, at det hele var i orden, selv når vi ikke var hjemme. Jeg ville samtidig have det hele leveret hurtigt og i en god kvalitet, men samtidig til en rimelig penge.

Der er jeg nok som de fleste andre mennesker, der er ingen skade i at spare, hvor det er muligt. Derfor valgte jeg den løsning at sætte det hele op selv. Det er den bedste måde at få kvalitet til gode penge på, især hvis du handler hos http://dkkamera.dk/ samtidig. Der gik ikke mange dage, før så var jeg i gang med at montere kameraer rundt om hele huset og slutte det hele til.

De spændende film, vi optager

For os virker de kameraer bare efter hensigten. De mest interessante optagelser, der findes hos os er af naboens kat, der nysgerrigt bevæger sig rundt i haven og tæt på huset. Optagelser min datter er blevet helt optaget af. Hun tror, at det er derfor, der er kameraer, så vi kan holde øje med den søde kat.

For mig er det helt perfekt, for hun behøver ikke dele den frygt, vi voksne havde efter forsøget på indbrud. Med kameraerne oppe er jeg sikker på, det er grunden til, at de aldrig er kommet tilbage for at prøve en gang til.