by

Hold varmen med stil

Vi har en rigtig stor og lang fordelingsentre i vores lejlighed. Som den slags nu en gang er, så er der ikke nogen radiator herude, så der bliver koldt om vinteren. Kulden trænger også ind fra hoveddøren, og det kan mærkes i alle rum. Dørene er for længst fjernet, så det er kun indtil badeværelset og soveværelserne, at der er døre, men ind til vores stuer og til køkkenet er der åbent. Det er rart om sommeren, men ikke om vinteren.

Der er ikke plads til døre

Problemet er bare, at begge stuer er indrettet på en måde, så der ikke er plads til en klassisk dør. Det samme gælder køkkenet. Vi er ikke villige til at flytte om og fjerne skabe, så indtil nu har vi levet med, at det bare er sådan. Det betyder ekstra tøj, at der åbnes tidligt for varmen og masser af stearinlys. Jeg ville gerne have en dør alle tre steder, men indtil videre er den idé droppet.

Min mand fandt dog løsningen i form af skydedøre. De monteres inde i selve karmen, og så er der ikke problemer med alle møblerne længere. Karmene er brede nok til at de snildt kan være der, og så vi alle kan komme ind og ud uden problemer.

Kvalitet, der også er smukt

Vi var begge enige om, at vi ville have en løsning, der var både smuk og i en god kvalitet. Det er døre, der kommer til at blive brugt meget, så vi ville ikke have nogen, der hurtigt blev skæve eller grimme. Vi fandt lige de skydedøre, vi kunne lide. De passede til vores stil, men de passede også i den kvalitet, vi gerne ville have.

Men det bedste var, at den passede perfekt til vores pengepung. God kvalitet, der er til at betale, og så hurtig levering oveni.