by

Mine børn på lærred

Mine børn er mit et og alt, og jeg har altid sagt, at jeg en dag ville lade dem male af en rigtig portrætmaler, men jeg har ikke lige vundet den store gevinst, som jeg har brug for, hvis jeg skal lade deres kontrafej forevige, som de kongelige ville gøre det.

Der er andre muligheder

Jeg har nogle fantastiske fotografier af børnene, som hænger i gangen ned til mit kontor, og jeg smiler stort hver gang, jeg går forbi dem, selvom den ældste af pigerne nu er begyndt at brokke sig over, at hendes børnebillede skal hænge der, hun er sørme blevet teenager med stort T.

Jeg skulle på vej hjem fra arbejdet forbi en fysioterapeut, jeg var kommet galt af sted til fodbold, og det var da held i uheld, for de havde i deres klinik fotografier, som så ud som om de var kommet på lærred, som et maleri.

Jeg var fyr og flamme, og fik inden vi kom i gang med at kigge på min ryg, fik jeg navnet på det firma, som havde lavet det til dem. Jeg løb ind, da jeg kom hjem og fik kigget på hjemmesiden https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred.

De flotteste billeder

Jeg ringede dagen efter, og deres kompetente kundeservice forklarede mig, hvad hele processen gik ud på, og så var det bare med at få bestilt, for det var klart efter den samtale, at det var dem, som skulle sørge for mine bileder kom på lærred.

Jeg sørgede for, de fik de originale billeder, og kort tid efter kom mine fotografier på lærred, og jeg var mundlam må jeg indrømme, så flot et slutprodukt havde jeg ikke forestillet mig, men det var imponerende, at de kan gøre det og ikke tage mere for det, for prisen var næsten for lav.

Jeg har allerede bestilt to billeder mere, som skal bruges som gave til mine forældre, og det er med sikkerhed ikke sidste gang, jeg bruger dem til at lave noget lignende.