by

En bæredygtig hverdag

Det er nemt at bevæge sig ind i et hvilket som helst supermarked og fylde en kurv eller endda en hel indkøbsvogn med økologiske varer. Der findes stort set ikke de fødevarer, der ikke findes som et økologisk alternativ, og jeg er mere end begejstret for, at jeg har den mulighed i min hverdag. Det betyder meget for mig at have det valg, og at jeg kan gøre min lille del for at beskytte vores planet.

Bæredygtighed er så meget mere end maden, vi spiser

Men på mange områder mangler der stadig alternativer. På ting, jeg slet ikke tænkte over, som for eksempel skuresvampe og tandbørster. Jeg vidste heller ikke, at der rent faktisk er alternativer derude, som er både effektive og gode i brug, men som samtidig er biologisk nedbrydelige.

Produkter som disse og flere til har jeg fundet fra et mærke, der hedder Suztain. Som på praktisk vis i min hverdag kan købes online. For jeg må indrømme, at det ikke står øverst på min liste at finde specialforretninger med varer som disse, hvis de da overhovedet findes.

Nu kan jeg virkelig gøre den forskel, og efter at have testet varerne fra Suztain af i min hverdag er jeg blevet meget overrasket over, hvor gode de er. Jeg havde frygtet, at det konventionelle alternativ ville være så meget bedre, men sådan er det på ingen måde.

Der er ingen grund til at lade være

Når jeg til så gode priser kan få bæredygtig kvalitet i min hverdag, så ser jeg ingen grund til at lade være. Det er samtidig ting, jeg selvfølgelig skal huske at bestille, når der er behov for nyt, men jeg skal ikke tænke over, at der skal være plads til det også sammen med alt det andet, når cykelkurven skal pakkes efter de daglige indkøb.

Jeg er rigtig godt tilfreds.