by

3 måder at mindske rynkerne

I takt med at vi bliver ældre og ældre, vil dette afspejle sig i vores udseende. Håret bliver tyndere, huden bliver mere slap og rynkerne synes mere iøjnefaldende. Det er smukt at ældes, men derfor betyder det ikke, at man ikke ønsker at se så ung ud som muligt. Derfor er der mange – både mænd og kvinder – der leder efter råd til, hvordan man kan mindske sine rynker. Dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor du kan få tre tips til, hvordan du kan mindske dine rynker, således de virker mindre synlige.

 

Anvende naturlige olier på huden

Naturlige olier er blevet mere og mere populære, og dette er der en god grund til. Olier kan anvendes til alverdens gøremål, og en af disse gøremål er rynker. Du kan eksempelvis smøre ansigtet med æteriske olier såsom kamfer olier. Kamfer består af cineol, som stimulerer væksten af nye fibre af elastin og kollagen. Dette medfører, at huden glattes og forynges. Du kan se et stort udvalg af kamfer olier og andre æteriske olier ved at klikke her https://www.veracura.com/shop/aeteriske-olier-10c1.html.

 

Eksfolier og rens din hud

Alle bør eksfolier deres hud, da der ophobes meget snavs, støv og døde hudceller i hudens folder. Alt dette gør, at rynkerne vil blive endnu tydeligere. Derfor er det en god idé at anvende eksfoliering, hvor ens porer renses og en stimulering af nye hudceller sker. Du kan foretage en mekanisk eksfoliering med skrubbehandsker og skrubbecremer, eller du kan foretage en kemisk eksfoliering med produkter indeholdende opløsende enzymer og syrer.

 

Lav en ansigtsmaske af æggehvider

Æggehvider består af en masse naturlige E- og B-vitaminer, og derfor er det ideelt at lave ansigtsmasker ud af æggehvider. Pisk dem i en lille skål og masser det på din hud. Lad det herefter tørre i minimum 15 minutter og vask det efterfølgende af med varmt vand. Dette vil din hud uden tvivl takke dig for.