by

Den bedste te kommer fra kanden

At hælde vandet direkte fra en kedel og over i et krus ødelægger et eller andet for mig. Te er noget, der skal serveres i en rigtig kop, og den skal komme fra en smuk og dekorativ kande. Jeg skulle have en til, for når der laves meget te, så bliver der nemt brug for en ekstra, når den anden skal vaskes op.

Jeg ville have en, der mindede om et britisk tebord

Det er generelt meget nemt at finde en tekande. Den slags kan man få alle steder, men jeg ville gerne have en fin en af porcelæn. Den skulle have en lys baggrund og også gerne være dekoreret med et blomstermotiv. Mine tekopper er hvide, så en lille smule pynt på en hvid tekande ville være helt perfekt. Samtidigt ville det passe perfekt med det tebord, jeg altid har drømt om at have.

Til mit store held kan man få en flot og smuk tekande på den samme hjemmeside, som jeg køber min te på. Deres te er kvalitetsmæssigt helt i særklasse, så jeg havde tilsvarende høje forventninger til min nye kande. Jeg kunne allerede se et dækket bord med kiks, kager og friskbrygget, lækker te.

Den var pakket godt ind

Den fine kande ankom som forventet, og den var pakket ind efter alle kunstens regler. Det var rigtigt dejligt at se, at de sikrede den i alle ender og kanter, for det havde været rigtig trist at åbne en æske, der var fyldt med skår.

Men kanden var hel og lige så smuk, som den var på billedet. Samtidig havde jeg bestilt noget mere te, så jeg kunne komme i gang med at brygge en kande med mørk luksus med det samme. Bestemt en smart beslutning at få det hele på en gang, og det skader aldrig at få fyldt lageret op med te.