by

Få en kompensation ved forsinket fly

Nu til dags skal der tjekkes ind i rigtig god tid, når du skal ud at flyve. Det giver meget tid, der skal bruges i lufthavnes terminaler, og de er ikke alle lige spændende, alt efter hvor stort og internationalt det er. Men ved en forsinkelse eller en aflysning af det fly, du skal med, så skal du bruge endnu mere tid i den lufthavn. Hvad enten det er alene eller sammen med andre, så er det sure timer på ingenting.

Det er muligt at få kompensation

Det er ikke alle, der ved det, men du kan få en kompensation, hvis dit fly mod forventning og uden nogen særlig grund er forsinket. Det er ikke altid noget, du vil blive vejledt grundigt om af selve selskabet, men det betyder ikke, at du ikke kan søge om en kompensation.

Hos https://skyhelp.dk/ har de specialiseret sig i netop dette. Her kan du med en nem ansøgning overlade arbejdet til dem Det er så professionelt, at du får svar indenfor 2 timer. Rigtig dejligt, for det kan hjælpe bare lidt, selvom du måske har spildt meget tid på bare at vente og gå rundt i de lange gange for at strække benene og buge ventetiden til et eller andet.

Kompensationen er til fri afbenyttelse

Det gode er, at det er penge, der kommer ind på din konto. Dem kan du bruge til lige det, du har lyst til. Er du på vej på ferie, så kan der blive råd til lidt ekstra godt undervejs, og er du på vej hjem, så har du allerede lidt til den næste ferie, som forhåbentlig forløber uden problemer af nogen art.

Det er nemt og hurtigt at søge, og da du ikke har noget at tabe, så er der på ingen måde grund til at lade være med at gøre forsøget.