by

Perfekt catering

Jeg skulle giftes. Noget jeg virkelig så frem til, for det er hende, jeg vil være sammen med resten af mit liv. Hun er skøn og fantastisk, og så er hun snusfornuftig lige som jeg. Vores fest skulle være en havefest med buffet, det skulle være med telt,mine søde forældre ville stille deres have til rådighed, og generelt skulle prisen bare holdes nede. Vi skal giftes, fordi vi vil hinanden. Vi vil gerne se så mange som muligt, men vi vil hellere bruge penge på noget andet end et stort bryllup.

Maden er virkelig vigtig

Selvom vi er prisbeviste, så er vi også kvalitetsbeviste. Der skulle være god mad, så alle kunne få noget godt, og det skulle være til at betale. Lige her følte jeg mig lidt udfordret, for billig mad plejer at være ret kedeligt og uden for meget smag. Men jeg begyndte at kigge i tide efter noget, der lå indenfor vores budget, og jeg fandt nogle forskellige hjemmesider, der så spændende ud.

Ved nærmere eftersyn var de alle undtagen en knap så spændende. Enten var det alt for dyrt, eller også var deres udvalg kedeligt og deres anmeldelser lige så. Men der var en, der havde mad ud af huset København, der havde både gode anmeldelser og et spændende udvalg af mad. Der var steg og grønt, så alle ville blive glade.

Perfekt mad til en perfekt dag

Solskin og blå himmel sammen med god mad, glade gæster og en smuk brud, så kan man ikke ønske sig mere. Snakken gik, og der blev spist på livet løs. Der var rigeligt, så det var intet problem at arrangere natmad af alle resterne, hvor der blev gået til fadet igen. Det var bare en perfekt dag for os begge, og gæsterne og maden løftede den endnu højere op.