by

Naturligt og bedst til de mindste

Der er rigeligt med giftige stoffer i vores hverdag, og det er desværre ikke ualmindeligt, at der i medierne igen og igen er historier om populært legetøj, der er fyldt med ftalater og andet skidt. Det gælder om at tænke sig om, når der skal købes noget godt til de små og find det, der ikke er farligt for dem på nogen måde. Samtidig kan det være en jungle, for hvordan kan man egentlig være sikker?

Gode materialer fra starten af

For mig er det at vælge de firmaer, der tænker over sundheden i legetøj, samtidig med at de laver noget, der er både sjovt og udviklende. Den slags mærker findes, men det er endnu bedre at finde dem på nettet til bedre priser og så på en hjemmeside, der har et stort udvalg af alt det, som børn bør lege med. Det er lettere for mig, det blive leveret til hoveddøren, og det er billigere.

Det er luksus på alle områder, og jeg handler stort set alt online efterhånden. Det er også her, jeg finder de ting fra KREA, jeg kan lide. Det er ikke kun lækre ting i træ, det er også malet med fornuftig maling i sjove farver, der gør det spændende, sjovt og farvestrålende. Noget, der tiltaler børn i alle aldre. Men også mig som voksen.

Det kommer hurtigt frem

Med en hurtig leveringstid er det også nemt at sørge for gaver og andet i god tid. Det kan jeg også godt lide, for det er rart at være forberedt. Når det kommer i en stor æske, så ved børnene heller ikke, hvad der er i, og det kan lige så meget være en fordel. Det skal jo gerne være en overraskelse for dem på alle måder.

Kig selv ind, der er helt sikkert noget sjovt og spændende til dine børn også.