by

Masser af inspiration til drømmeboligen – og gode tilbud hos Trægården Kås

Søger du inspiration til, hvordan du kan indrette et nyt badeværelse, eller trænger du til et nyt klædeskab til soveværelset eller en ny brændeovn til stuen, så finder du masser af gode ideer og tilbud hos Trægården Kås. Firmaet har en kæmpebutik i Pandrup og netbutikken TGKSHOP.dk, hvorfra de sælger alt, hvad du har brug for til bolig, have og forskellige byggeprojekter. Hvis du er gør-det-selv typen, så er Trægården Kås det helt rigtige sted for dig at handle, og fordelen ved at handle i deres netbutik TGKSHOP.dk er, at så kan du sidde i ro og mag og udvælge alle de produkter, du har brug for, og få dem leveret direkte til din adresse, så du selv sparer tid og transport. I webshoppen finder du tusindvis af spændende produkter, og priserne er i bund, så du finder det næppe billigere hos konkurrenten. Produkterne er overskueligt opdelt i kategorier, så du nemt kan finde det, du søger som f.eks. byggematerialer, maling og lak, alt til huset, alt til haven, arbejdstøj, fritidstøj, sikkerhedssko, VVS-artikler, havemaskiner, værktøj, elværktøj, Weber-grill med tilbehør og meget andet.

Få et lækkert badmiljø eller design til eget garderobeskab

Drømmer du f.eks. om et nyt badeværelse, så kan du læse mere på bloggen hos Trægården Kås om de flotte badeværelsesserier fra Scanbad. De forskellige serier er designet, så de passer ind i større eller mindre badeværelser, og de er fremstillet af forskellige materialer, så du kan helt sikkert finde en model, som passer til dit badeværelse, uanset om du foretrækker hvide eller mørke møbler. Er du på jagt efter et nyt garderobeskab til soveværelset, og er det vigtigt, at det har nogle bestemte mål, så kan du med fordel designe dit eget garderobeskab og få det præcis, som du ønsker det. Det er Barebilligst.dk – som har de samme indehavere som Trægården Kås – der forhandler Scanbad badmiljø, og det er også her, du kan designe og bestille dit eget garderobeskab.

Nyt værktøj og arbejdstøj i allerbedste kvalitet

Har du brug for værktøj til dit byggeprojekt, så finder du et kæmpe udvalg hos Trægården Kås i kendte mærker som Bosch, Fein, Makita, DeWalt og Nilfisk-Alto. Her finder du også kvalitetsarbejdstøj fra f.eks. Snickers, som er designet til håndværkere, og som er kendt for at være slidstærkt og have en god pasform. Arbejdstøjet passer til alle årstider, uanset om du arbejder indendørs eller udendørs. Skal du bruge et par nye sikkerhedssko eller støvler, så finder du eksempelvis sikkerhedssko i mærket HKSDK, som er utroligt robuste og samtidig lette og behagelige at gå i. Du får altid en professionel rådgivning, når du henvender dig i kundeservice vedrørende produkter. Det nemt at bestille varer i webshoppen, og du får dem leveret i løbet af 4-6 hverdage.