by

Brug dine egne billeder i din indretning

Hvis du gerne vil skabe et personligt og hyggeligt hjem, kan det være en god ide at bruge fotos, du selv har taget i din indretning. Det kan give en god effekt og kan sætte fokus på din æstetik og de ting, du holder af. På bloggen dk-geografiskekort.dk kan du læse mere om, hvordan du kan indrette dit hjem med dine egne fotos. 

Bloggen har fokus på firmaet Sumopix.dk, der gennem mange år har gjort det nemt at få printet sine egne billeder på lærred eller lignende. De har derfor en omfattende viden om emnet, og på bloggen kan du læse om mange facetter af deres arbejde. Det kan for eksempel være, hvordan du kan få lyddæmpende billeder til din bolig. Hvis du har en stor bolig og en minimalistisk stil, kan der hurtigt komme meget rumklang. Den kan være svær at slippe af med, men der kan lyddæmpende billeder være en god ide. 

Selvom bloggen har fokus på produkter fra Sumopix, bliver alle produkter behandlet på en sober måde. Det bliver fremhævet, hvordan du kan bruge de forskellige fotos og billeder i din indretning. Du får også gode forslag til, hvordan du ellers kan bruge billederne. Det kan være på dit arbejde eller til gaver. 

Bloggens navn dk-geografiskekort.dk henviser til, at du hos Sumopix også kan købe en lang række forskellige kort. Faktisk har de hele 2000 at vælge imellem. Det er både Danmarkskort og Verdenskort. Kortene kan du også få trykt på lærred, lyddæmpende lærred, som plakat eller på en opslagstavle. Hvis du ønsker et verdenskort, hvor du kan sætte nåle i alle de steder, du har været, kan det være en smart løsning at have et verdenskort på en opslagstavle. Det er et sjovt og personligt billede at have hængende. Det kan selvfølgelig også bare være en sjov baggrund for din opslagstavle. 

Bloggen bliver skrevet af freelanceskribenter, der alle har stor erfaring med at skrive om indretning af private hjem. Du kan derfor få et bredt indblik i, hvad der rører sig på det område. Det er en god ide, at du bruger billeder i din indretning. Det kan være deprimerende med store, tomme, hvide vægge. Det giver en klinisk og hospitalsagtig stemning. Hvis det er den, du leder efter, er det selvfølgelig en god løsning. Det er det dog sjældent. De fleste vil gerne have et hyggeligt og personligt hjem, hvor de føler, at de hører til.