by

Stort udvalg af møbler til den moderne families boligindretning hos Manaya.dk

Vil du gerne have masser at spændende inspiration til boligindretning med møbler fra onlinemøbelhandleren Manaya.dk? Så læs mere her. Manaya.dk har et stort udvalg af, hvad den moderne familie har brug for af flotte og funktionelle møbler, der opfylder familiens forskellige behov. I webshoppen finder du eksempelvis sofaer, senge, børnemøbler, kombivogne m.m., som passer til netop din families behov, og som gør hverdagen nemmere og hyggeligere. Elsker du og familien fredagshygge i en bred sofa med plads til alle, når I skal se X-Factor, Disney Sjov eller fredagsfilm, så er det oplagt at investere i en stor bred U-sofa med god plads til alle. Hos Manaya.dk fås U-sofaer i mange forskellige designs og farver, som passer til netop den boligstil, du har. Sofaerne er fremstillet af solide og slidstærke kvalitetsmaterialer, så de holder i mange år.

Flotte og farverige møbler til børneværelset

Til børnene finder du lækre møbler til børneværelset i flotte og fantasifulde farver, som skaber liv og glæde. Er børneværelset ikke så stort, kan du med fordel vælge en højseng, hvor der er plads til, at barnet kan opbevare sine ting under sengen, eller du kan vælge en smart skabsseng eller vægseng, som kan klappes sammen, så der kommer mere gulvplads i værelset, som barnet kan lege på. Har barnet et større værelse, så kan du vælge en smart racer-seng, som især små drenge vil elske at sove i. Har du flere børn, som sover i samme værelse, er det ideelt med en køjeseng, og det er superhyggeligt for børnene at ligge sammen på denne måde, samtidig med at de får mere plads til deres legesager, end hvis de har to enkeltsenge stående på værelset.

Nyd gåturen med dit barn i en smart kombivogn

Har du en baby eller et mindre barn, så er en kombivogn en fantastisk opfindelse. Den kan nemlig både anvendes som barnevogn og klapvogn til de mindste, og du kan indstille klapvognens ryg, så barnet enten kan ligge ned eller sidde op. Du kan også vende klapvognsdelen rundt, så barnet enten sidder med front mod dig eller sidder og kigger fremad. Manaya kombivogne er nemme at køre med, fordi hjulene kan dreje 365 grader rundt, og der er easylock fodbremse på, så du hurtigt kan stoppe vognen, hvis det er nødvendigt. Manaya kombivogne fås i mange flotte designs og farver, og du kan helt sikkert finde en, som falder i din smag. Med nogle af modellerne medfølger tilbehør som f.eks. pusletaske, myggenet og regnslag, så du kan køre rundt med dit barn i alt slags vejr.