by

Mine nye sko

Jeg har en idé om, at det er meget naturligt at være glad for sko, også selvom det er lidt af en kliché for os kvinder. Men jeg er helt vild med sko i alle udformninger og farver, så jeg har til det hele. Det skal bare ikke være hvad som helst, for jeg går ikke kun op i design, jeg går også op i kvalitet. Min bankbog går op i pris, så det skal jeg også tænke ind i det hele, når jeg skal have styret mine lyster for et par nye lækre Gabor sko.

Sko på nettet er vejen at gå

Så derfor er jeg begyndt at finde nye sko online. Jeg var lidt i tvivl til at starte med, for sko er noget, man bør prøve, men jeg ved, hvilken størrelse jeg er, og med mine favoritter er en størrelse 39 nu engang altid en størrelse 39. Så er det bare at udvælge dem, jeg kan lide, og som jeg ved, jeg kommer til at bruge rigtig meget.

En anden stor fordel ved at handle sko online er selvfølgelig priserne. Det er billigere, og det er så meget lettere at overskue, om de har min størrelse på lager eller ej. Der skal ikke lige tjekkes på nogen måde først, det er bare at komme dem i kurven. Noget der passer mig rigtig godt, for det er så meget hurtigere på den måde.

Det sidste nye skrig

De er gyldne. Det er en farve, der passer til alle julens fester, til bukser og kjoler. Jeg glæder mig allerede til at bruge dem til det hele. Elegante er de også. Jeg elsker den slags sko, men har manglet nogle, der var guldfarvede. De kommer med posten om et par dage, og så er jeg så klar, som jeg overhovedet kan blive.