by

Den lange tur i toget

Jeg skal hver dag fra København til Odense, for det er der, hvor jeg går i skole, så det er en lang tur. Jeg har ikke altid noget, som skal læses til timerne, så derfor fandt jeg ud af, at jeg skulle have lydbøger med i mit repertoire. Jeg har altid læst meget, og som min mor sagde til mig, så er det bare den dovne drengs alternativ til bogen, så det passede fint til mig, for jeg er om nogen bevægelsesøkonom.

Jeg tog derfor lidt tid til at undersøge markedet og fandt ud af, at Politikenbooks er dem, som passer mig bedst – masser af spændingsromaner og en masse gode krimier, som kan nydes, mens det danske landskab glider forbi.

Det var dog ikke kun sortimentet, men også den meget venlige og kompetente kundeservice, som havde været med til at gøre udslaget. 

At der så også var en rigtig god pris for alt det, som de tilbyder dig, hjælper altid hos en studerende, for der kan pengene virkelig være små. De fleste skal jo bruges på bøger og andre vigtige remedier, som skal sikre, jeg får den eksamen, som kun er et par år ude i fremtiden.

Jeg læser alle genrer til hverdag, og de har i deres abonnement alle genrer, så det nyder jeg virkelig godt af. Jeg havde virkelig aldrig troet, at jeg ville nyde lydbøger så meget, men det gør jeg virkelig, og det er fantastisk altid at have så mange bøger med på rejsen – det er som at have et lille bibliotek med over alt.

Jeg har siden, jeg startede fået flere af mine studiekammerater til at hoppe med på lydbogsbølgen, som er ved at tage over hos mange, og vi er nu syv, som lytter til lydbøger på vores ture til og fra studiet.