by

Få en professionel blikkenslager til at klare arbejdet

Klarer både uheld og renoveringer

Går der et vandrør, skal du have moderniseret badeværelset eller skal dine afløb renses, så er din blikkenslager heldigvis ikke langt væk. Når det kommer til godt gedigent VVS arbejde, er der en lang række opgaver, som det anbefales at overlade til et professionelt firma som Øens Blikkenslagermester. Vi kan så til gengæld tilbyde at udføre en lang række opgaver hos dig, som du helt sikkert vil blive glad for. Er katastrofen ude, og et af dine vandrør springer, så rykker vores folk ud, og får uheldet stoppet med det samme. Men vi er også klar ved større byggeprojekter, hvor alt dit gamle badeværelsesinventar skal udskiftes med noget mere moderne og lækkert. Her klarer vores blikkenslager simpelthen alt lige fra rørføring til montering af ny WC-kumme.

Bestil dine produkter online

Hos Øens Blikkenslagermester er vi for længst gået online. Det betyder, at du på vores hjemmeside i fred og ro kan udvælge de produkter, du mener, der passer til dit badeværelse eller køkken. Du finder både vandhaner, brusere eller toiletkummer fra en lang række kendte mærker. Og for at gøre det hele så nemt som muligt for dig som kunde, viser vi priserne på produkterne inklusiv både levering og montering. Når du bestiller vores varer, så følger vores dygtige blikkenslager altså med, så du ikke ender med at stå med håret i postkassen.

Servicerer hele Sjælland

Øens Blikkenslagermester holder til på Amager i København, hvorfra vi servicerer hele Sjælland. Vi rykker ud med vores værktøj til både private, virksomheder og boligforeninger, og udfører her al det VVS arbejde, som det næsten er muligt. Vi er sat i verden for at tilbyde vores kunder gode, attraktive priser kombineret med en god service. Dette har vi gjort i snart mange år, hvilken har givet os en bred og loyal kundekreds, som bliver ved med at kontakte os, når de har brug for en blikkenslager. Men selvom vi allerede har mange kunder i butikken, så har vi altid plads til nye ansigter. Kontakt os endeligt og fortæl om dit problem. God kundeservice er vigtig del af vores forretning.