by

Bøger hele tiden

Det eneste, der er bedre end bøger, det er at kunne have dem med alle steder. Det er derfor e-bøger er bedre end almindelige bøger. De fylder jo ingenting, og det er det bibliotek, jeg altid har ønsket mig, som jeg har med på vejen. Jeg læser fra min telefon eller tablet, og nemmere end det bliver det ikke. Jeg er virkelig begejstret for det her koncept.

Er der en bog, du gerne vil læse,så findes den helt sikker som e-bog hos https://politikenbooks.dk/. Der finder jeg alle mine titler, og der er ingen grænser for, hvor mange bøger jeg kan eller må læse hos dem. Det er blevet min hobby nr. 1, og jeg har opdaget, det faktisk får mig til at læse mere, end jeg gjorde før. Det er et sundhedstegn, mener jeg, også selvom drabelige gysere er det, jeg bruger mest tid på. Det gælder jo om at gætte, hvem der gjorde det, og hvorfor det skete.

Jeg er stolt af mig selv, når jeg gætter det. Det er ikke hver gang jeg kan gætte hverken det eller motivet, men jeg gø et ihærdigt forsøg hver eneste gang. Det giver spænding og afveksling for mig, og det skulle være så sundt at bruge de små grå med jævne mellemrum.

Al litteratur findes der

Det bedste er, at når jeg skal læse højt for børnene, så er det også e-bøger. Ikke krimier dog, men børnebøger, for det er der også i sortimentet. Ja indtil videre har jeg ikke fundet noget, der ikke er der. Den del er jeg ret imponeret over, det indrømmer jeg. Alle de bøger tilgængeligt alle vegne og hele tiden. Teknologi er en mageløs størrelse, og jeg er rigtig glad for, at det er en del af min hverdag. At jeg kan få bøger hele tiden.