by

VVS og indretning – gode råd og inspiration

Skal du skifte dit toilet ud med en mere miljøvenlig – og køn – model? Står du over for at skulle udskifte hele møblementet i spisestuen, eller skal du finde nyt møblement, der matcher det eksisterende interiør? Er du ved at være træt af det gamle interiør i badeværelset, men på herrens mark i forhold til, hvad du dog skal stille op i den forbindelse?

Så kan det være en rigtig god idé at opsøge nogle gode råd fra folk, som har erfaringer inden for netop disse områder. Og disse folk finder du på bloggen http://vvsogindretning.dk. Her kan du læse om alt fra dagligstuemøbler til toiletbørsteholdere, fra armaturer og blandingsbatterier til væghængte toiletter med selvrensende funktion, douche og sædevarme samt systemer til justering af – og kontrol med – indeklimaet i hjemmet eller på kontoret. Du finder med andre ord råd og vejledning til alt, hvad der har med indretning af hjem eller arbejdsplads at gøre.

Læs for eksempel om Kims erfaringer med klimaregulering med Danfoss Link CC og Danfoss Living Connect, som er en elektronisk radiator-termostat. Radiator-termostaten styres ved hjælp af Danfoss Link CC, så man ikke skal hen til radiatoren for at skrue op for varmen i rummet. Eller læs om Milles erfaringer med opsætning af sit badeværelse, som både blev smukt, lækkert og funktionelt med produkter fra den schweiziske producent Gerberit. Gerberit står i spidsen for produktion af luksustoiletter i den helt høje ende af kvalitetsspektret – hos Gerberit kan du for eksempel få de populære douche toiletter, som med features som for eksempel sædevarme og afkalkningsprogram gør det til en fryd at gå på tønden – og en endnu større fryd at rengøre badeværelset, da toilettet er selvrensende og derfor nærmest ikke kræver nogen rengøring.

Læs også om Renee, som valgte et af de smukke og stilrene armaturer fra Vola, da han skulle renovere sit slidte køkken – og blev svært tilfreds med det. Eller få gode råd om indretning af din dagligstue med de smukke og stilrene designs fra Norman Copenhagen – tidløse og klassiske designs, som med deres flotte farver kan passe ind i nærmest enhver indretning, og som er udført i rene og bæredygtige naturmaterialer.

Klik ind på vvsogindretning.dk og find inspiration til dit renoverings- eller ommøbleringsprojekt og få gode råd til, hvad du skal vælge, hvis du for eksempel skal udskifte din køkkenvask, dit toilet eller dit klimaanlæg.