by

En anden til at tage opvasken

Der er egentlig kun en ting, der er irriterende ved at skulle holde julefrokost, og det er, at der skal ryddes op efter det hele bagefter. Det er altid lettere at finde nogen, der vil stå i baren, hjælpe med at lave eller hente maden og i den dur, men at komme dagen efter og få det hele til at ligne en arbejdsplads igen, det er en udfordring af de helt store. Så derfor har jeg valgt, at det hele skal holdes ude af huset i stedet. Så skal alle bare deltage i herlighederne, og der er ingen problemer med de mange opgaver, der ellers er knyttet til det hele.

Det helt rigtige sted

Så er det bare at finde det rette sted. En opgave, der kan virke lige så besværlig. Heldigvis er jeg typen, der er ude i god tid. Primært da jeg vil være helt sikker på, at vi får et bord et sted, der kan levere en fest og god mad. Det kan være svært, hvis der ikke planlægges i tide. Men jeg har fundet stedet til vores firmajulefrokost Århus, og jeg glæder mig. Det er den perfekte beliggenhed, og jeg ved af erfaring, at maden er god der. Har været der før nemlig, så jeg ved, hvad de står for, og nu skal de ansatte nyde godt af den samme gode oplevelse.

Rigtig julemad

Det er sikkert moderne med temaer og alt muligt andet, men for mig handler julen også om maden, lyset og stemningen, Jeg ser frem til en rigtig julemenu og godt selskab. På en helt almindelig fredag i december. Det er ren forkælelse, og en mulighed for, at vi alle sammen kan glemme alt om hverdag og opvask og være sammen om noget, der ikke har noget med arbejde at gøre. Jeg glæder mig rigtig meget.